Your cart

{! deliveryStatementText !}

{! item.product_title !}

{! parseFloat(item.price * 0.8 / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK

Shipping {! freeDelivery ? '0,00' : parseFloat(shippingPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} {! chosenCurrency !}
Discount:
Total {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat((cleanedTotalPrice / 100) + (shippingPrice / 100)).toFixed(2).replace('.', ',') : parseFloat(cleanedTotalPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') : 00 !} {! chosenCurrency !} {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat(Number(cleanedTotalPrice) / 100) : numberSeperator(cart.total_price) : 00 !},00 {! chosenCurrency !}

Godt valg!

{! quantity !} x {! productTitle !}

MENSTRUATIONSTRUSSER

MENSTRUATIONSTRUSSER
Kunne du også tænke dig en bæredygtig menstruation? Nu kan det rent faktisk lade sig gøre! Vi har hos Suztain fået vaskbare menstruationstrusser fra engelske WUKA. Men et par menstruationstrusser fra Wuka erstatter du klassiske tamponer og engangsbind. De kan nemlig bruges igen og igen. Vores sortiment er stort af genanvendelige menstruationstrusser og de kommer i mange forskellige designs og med forskellig sugeevne, så du kan finde et par trusser alt efter dit behov.

 Se vores guide til hvilke menstruationstrusser du skal vælge her

Eller se vores størrelsesguide her

Du får de bedste menstruationstrusser fra WUKA

Med et par WUKA gør du din menstruation langt mere komfortabel. De fleste er nok vant til at benytte tamponer eller engangsbind, nu skal du "blot" tage et par trusser på fra undertøjsskuffen, der i øvrigt ligner resten af indholdet i skuffen. Desuden er de ligeså behagelige som et par helt almindelige trusser. Menstruationstrusser fra WUKA er fremstillet i BCI certificeret bomuld og er alle åndbare og lækagesikre. Du får dem i mange forskellige modeller –  så hvis du normalt går i højtaljede trusser eller g-streng så kan du også gøre det når du har menstruation. Wukas modeller kommer desuden også med forskellig sugeevne. Der findes ingen der er helt ens, og det samme når det kommer til menstruationsperioden, den varierer fra kvinde til kvinde. Det har WUKA taget højde for, så alle kan finde et par menstruationstrusser der passer. Wuka anbefaler 5-7 par trusser til en typisk menstruation. 

Bruges igen og igen år efter år

Wukas menstruationstrusser er nemme at bruge. Det eneste du skal gøre er at  tage dem på og så huske at skifte dem ud med et rent par rene trusser når tiden er inde til det. Det afhænger naturligvis af hvor meget du bløder. Når trusserne har været brugt skal de vaskes efter anvisning i trusserne og kan herefter bruges igen.

Menstruationstrusser er en fantastisk opfindelse. Ikke mindst for miljøet. Du skåner miljøet for en masse ekstra affald og engangsprodukter, der typisk benyttes i forbindelse med menstruation. Et andet plus med Wukas trusser er at de er gode for din hud, du undgår nemlig kontakt med mange kemikalier, der bruges på fabrikkerne når der skal fremstiles bind og tamponer. Du kan nu i stedet passe på din hud med et par menstruationstrusser i BCI certificeret bomuld, som vil holde dig tør igennem hele din menstruation. Hvis du vil se vores udvalg af produkter til en bæredygtig menstruation? Så køb dine menstruationstrusser her hos Suztain. Se hele vores sortiment her.