Din kurv

{! deliveryStatementText !}

{! item.product_title !}

{! parseFloat(item.price * 0.8 / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK

Fragt {! freeDelivery ? '0,00' : parseFloat(shippingPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} {! chosenCurrency !}
Discount:
Total {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat((cleanedTotalPrice / 100) + (shippingPrice / 100)).toFixed(2).replace('.', ',') : parseFloat(cleanedTotalPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') : 00 !} {! chosenCurrency !} {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat(Number(cleanedTotalPrice) / 100) : numberSeperator(cart.total_price) : 00 !},00 {! chosenCurrency !}

Godt valg!

{! quantity !} x {! productTitle !}

Udsalg! - Spar op til 83%

Hvorfor vaske hår med en shampoobar?

Hvorfor vaske hår med en shampoobar?

Har du nogensinde prøvet at vaske hår med en shampoobar? Hvis ikke, så kan det være at du får lyst til at prøve det, efter at læst og lært lidt mere om produktet. En shampoobar er nemlig et super smart og bæredygtigt produkt, der allerede er elsket af mange rundt omkring i verden.

 

Hvorfor er en shampoobar mere bæredygtig?

Plastfri

Shampoobaren adskiller sig fra den typiske flydende shampoo på en lang række af parametre, hvor den mest åbenlyse forskel selvfølgelig er form og konsistens. En shampoobar er nemlig en type sæbebar og er derfor helt fast i formen. Dette er også grunden til at shampoobaren defineres som det mere bæredygtige valg, da det ikke er nødvendigt at benytte plastemballage til opbevaring. Ofte bliver shampoobarer pakket i en papæske, med et stykke papir omkring eller helt uden emballage. Som forbruger kan man derfor spare meget plastemballage ved at skifte til shampoobar. 

 

Uden vand

Grunden til at en shampoobar har en fast form er, at man i produktionen undlader at tilsætte vand til produktet. Herved bliver shampooen langt mere koncentreret og fylder væsentligt mindre i dens fysiske form. Herved kan man også fragte langt flere produkter ad gangen og på den måde spare på udledningen af CO2.

 

Kun de bedste ingredienser

Hvis man sammenligner ingredienslisten på en flydende shampoo og på en shampoobar, så vil den i langt de fleste tilfælde være kortere på en shampoobar. Her er der nemlig en masse unødige ingredienser der udelades og tilbage har man en fantastisk shampoobar med kun de bedste ingredienser til ens hår. Shampoobaren kan også se ud på mange forskellige måder og have mange forskellige egenskaber, så du kan finde den der passer til lige præcis dit hår.

Hvilken shampoobar skal du vælge?

Når det kommer til shampoobarer, så er det ligesom med flydende shampoo meget individuelt, hvilken type man ønsker at bruge til sit hår. Der findes et hav af forskellige shampoobarer med en masse forskellige egenskaber, former, farver og dufte. Der findes shampoobarer der er bedst egnet til kort hår, langt hår, tykt hår, tørt hår, fedtet hår eller andet.

Hvis du er på udkig efter en shampoobar der kan give blankt og skinnene hår, så er de skønne shampoobarer fra engelske Friendly et godt bud. Her kan du vælge om det skal være med duft af lavendel og geranium, lavendel og tea tree eller helt uden duft.

Hvis du lider af irriteret og kløende hovedbund, så har danske Isangs lavet en shampoobar perfekt til dig. Den hedder Isangs Detox Shampoo og indeholder blandt andet tea tree og eukalyptus.

Danske Lundegaardens har gennem flere år skabt de mest fantastiske shampoobarer, der med deres genkendelige runde form, allerede er kendt og elsket af mange. Her finder du shampoobarer med en masse fantastiske egenskaber, og flere af dem er endda shampoo- og balsambar i ét produkt. Hvis du har blondt hår kan du tone og vedligeholde den blonde farve med en Violet shampoobar fra Lundegaardens, hvor du med deres Blue Shampoobar med havsalt kan få tilført ekstra volumen i håret.

Balade en Provence skaber fuldkommen fantastiske naturprodukter til hud og hår og så er de alle økologisk certificeret. Derudover er produkterne veganske og emballagen er fremstillet af genbrugs materiale🌱

Hvis du er på udkig efter en økologisk shampoobar der passer til langt de fleste hårtyper, så finder du den blandt de skønne produkter fra franske Balade en Provence. Deres shampoobarer er noget af det lækreste vi har prøvet, da den er hurtigt opskummende og giver rent, blødt og velplejet hår. Deres High-Shine shampoobar har en fantastisk duft af citrus og indeholder kokosolie, vindruekerneolie, Kristpalmeolie og sheasmør, der er kendt for deres egenskaber til at rense, glatte og blødgøre håret.  Derudover kan du også vælge deres Delicate Shampoo med lavendel eller deres Enriched Shampoo med appelsinblomst. Shampoobarerne findes i to størrelser - 40 gram og 80 gram. Her har du derfor mulighed for at prøve shampooen af i en mindre version, før du køber den store shampoobar.

Hvordan bruger jeg en shampoobar?

En shampoobar er super nem og enkel at bruge, så snart man lige har lært teknikken. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at man ved brug af en shampoobar ikke kan forvente samme mængde skum i håret, som ved brug af en flydende shampoo.

Du benytter shampoobaren ved først at gøre dit hår vådt og derefter tage din shampoobar i hånden. Så kører du shampoobaren i cirkler henover dit hår på toppen af hovedet, samt ved hårgrænsen. Herefter masserer du shampooen ind i hår og hovedbund og skyller ud. For at opnå den fulde effekt at shampoobaren skal du nu benytte shampoobaren endnu engang. Denne gang vil baren skumme betydeligt mere, da stylingprodukter og overskydende fedt blev vasket væk ved første påføring. Herefter skylles håret grundigt.

 

Hvordan opbevares en shampoobar

Det er kan være en god idé at opbevare shampoobaren i en sæbeskål eller andet, hvor vandet kan læbe fra baren. Derudover kan du med fordel benytte de smarte Savont magnet sæbeholdere, så din shampoobar kan hænge i luften og tørre efter brug.