Din kurv

{! deliveryStatementText !}

{! item.product_title !}

{! parseFloat(item.price * 0.8 / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK

Fragt {! freeDelivery ? '0,00' : parseFloat(shippingPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} {! chosenCurrency !}
Discount:
Total {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat((cleanedTotalPrice / 100) + (shippingPrice / 100)).toFixed(2).replace('.', ',') : parseFloat(cleanedTotalPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') : 00 !} {! chosenCurrency !} {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat(Number(cleanedTotalPrice) / 100) : numberSeperator(cart.total_price) : 00 !},00 {! chosenCurrency !}

Godt valg!

{! quantity !} x {! productTitle !}

Udsalg! - Spar op til 83%

Om os

Hvem er Suztain?

Suztain blev grundlagt i 2016. I dag er vi et kraftigt ekspanderende brand indenfor bæredygtige produkter samtidig med at vi driver webshop i Danmark.

Vore produkter fås i over 500 butikker i Danmark, samt i over 3000 butikker i udlandet.

Vi handler med mennesker over hele verden, som deler vores vision om at gøre en grøn og menneskelig forskel – i dag og i morgen.

Vi tilbyder vore kunder et prisstærkt udvalg af bæredygtige kvalitetsvarer, hvor der tages hensyn til både miljøet og det sociale ansvar. Vi fokuserer på at undgå unødvendig brug af plastik og syntetiske ingredienser, til gavn for både miljø og menneskelig trivsel.

Vi ser altid meget på produktionen af vores varer således at du som forbruger ikke uvidende – eller urimeligt udsættes for uønskværdige tilsætningsstoffer i varerne.

Det betyder også, at der er mange varer vi ikke tager i sortiment selvom en lav pris er fristende. Desværre dækker den lave pris kun alt for ofte over miljøproblemer og urimelige menneskelige vilkår.

Vi udvider konstant med produkter, der i forhold til gængse varer kan gøre en positiv forskel for miljøet – enten gennem måden de er produceret på, måden vi bruger dem på eller det vi bruger dem til.

I Suztain er vi ikke purister, men forsøger hele tiden at gå et grønt spadestik dybere, og forholder os til både miljørigtig og socialt ansvarlig produktion. Det er en del af den tryghed du får når du køber Suztain. Vores producenter kontrolleres løbende for at de overholder krav til anstændige arbejdsforhold

På vores lager genbruger 95%+ af alle papkasser vi får fra vore leverandører, ligesom vi var pionerer indenfor at pakke effektivt og i miljøvenlige materialer.

Vi har kontorer i landlige omgivelser i det smukke Odsherred, men for at spare på udledning af diesel ligger lageret tæt ved en hovedfærdselsåre i Jyderup. Desværre kan vi ikke tage imod besøg på vores forretningsadresser.

Vores telefon nummer 59 311 888 er åben mandag - fredag fra 10.00 -12.00. Lørdag-Søndag og Helligdage er lukket.

Du er altid velkommen til at sende en mail på info@suztain.com hvis vi kan gøre noget for dig

Suztain A/S

Skovgaardsvej 1,

4560 Vig

CVR 37425893

 

Grøn og social e-handel

Vejen til Odsherred