Din kurv

{! deliveryStatementText !}

{! item.product_title !}

{! parseFloat(item.price * 0.8 / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK

Fragt {! freeDelivery ? '0,00' : parseFloat(shippingPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} {! chosenCurrency !}
Discount:
Total {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat((cleanedTotalPrice / 100) + (shippingPrice / 100)).toFixed(2).replace('.', ',') : parseFloat(cleanedTotalPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') : 00 !} {! chosenCurrency !} {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat(Number(cleanedTotalPrice) / 100) : numberSeperator(cart.total_price) : 00 !},00 {! chosenCurrency !}

Godt valg!

{! quantity !} x {! productTitle !}

Vores værdier

Respekt

1. Vi går op i miljøet. Vi har et dybtfølt ønske om at præsentere vor kunder for et bredt udvalg af produkter som begrænser spild og affald. På den måde kan vi være med til at skåne kloden og dens beboere for overflødig plastik og kemikalier.
2. Vi går op i menneskelig velfærd og sikrer i størst mulige omfang at vore produkter er produceret socialt – og etisk ansvarligt
3. Vi går op i og værdsætter kundetilfredshed, og tager stor stolthed i at stå inden for høj kvalitet og bæredygtighed i alle aspekter af produkter og emballager.
4. Vi går op i dyrevelfærd, som en del deraf undlader vi at benytte ingredienser eller støtte producenter, der er kendt som værende skadelige eller forstyrrende for dyrehabitater.


Moderation

1. Vi opfordrer til ansvarligt forbrug ved at tilbyde kvalitet fremfor kvantitet på tværs af alle individuelle produkter.
2. Vi bestræber os på at minimere brugen af overflødig emballage for at spare ressourcer og i videst mulige omfang undgår vi brug af plastikemballage.
3. Vi medvirker aktivt til at reducere forurening ved at benytte naturlige alternativer som erstatning for syntetiske produkter og ingredienser
4. Vi fører ikke produkter uden et miljøfremmende formål.


Tolerance

1. Vi har produkter til alle. Uanset hvilke præferencer eller tro individer har, så tilbyder vi produkter der gør det muligt at ivaretage og respektere miljøet.
2. Vi arbejder med virksomhedspartnere der tilbyder muligheder til diverse arbejdsstyrker og tilbyder en bæredygtig løn.


Excellence

1. Vi stræber efter den højeste kvalitet til attraktive priser for at gøre bæredygtighed opnåeligt og til at betale for alle sociale klasser.
2. Vi stræber efter højest mulig kundetilfredshed og kommunikerer aktivt med vor kunder og leverandører for at levere en målbar kundetilfredshed på 99% eller bedre.
3. Vi driver vor virksomhed på en etisk maner i overensstemmelse med god forretningsskik.
4. Vi bestræber os på at opnå enhver forbrugers tillid gennem en kombination af vores grundværdier.
5. Vor kurs mod lederskab indenfor bæredygtig udvikling kan kun opnås gennem vore kunders tillid til vor evne til at opfylde forventninger.


Discipline

1. Vores virksomhed og vore forretningspartnere er etiske virksomheder som er udvalgt med omhu
2. Vi hverken accepterer eller tolererer dårlig opførsel, hverken i egen virksomhed eller hos partnere.


Equity

1. Vi driver vor virksomhed med en tro på at skabe muligheder for alle.
2. Vi opsøger muligheder, der giver muligheder og velfærd til dem, der er i nød.
3. Vi opsøger leverandører og partnere som ønsker et ligeværdigt samarbejdsforhold til gavn for alle parter.

Transparency

1. Vi gør vor ypperste for at sikre fuld gennemsigtighed i vor produkter og i vor virksomhed.
2. Vi bestræber os konsekvent på at holde os opdateret på udvikling, påstande og forskning relateret til vor ingredienser og produkter. Vi kommunikerer åbent med vores kunder om eventuelle ændringer.
3. Vi er altid åbne overfor at anerkende nye beviser eller opdagelser og på grundlag heraf fjerne produkter fra vores sortiment dersom vores høje standarder ikke kan opretholdes