Din kurv

{! deliveryStatementText !}

{! item.product_title !}

{! parseFloat(item.price * 0.8 / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK

Fragt {! freeDelivery ? '0,00' : parseFloat(shippingPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} {! chosenCurrency !}
Discount:
Total {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat((cleanedTotalPrice / 100) + (shippingPrice / 100)).toFixed(2).replace('.', ',') : parseFloat(cleanedTotalPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') : 00 !} {! chosenCurrency !} {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat(Number(cleanedTotalPrice) / 100) : numberSeperator(cart.total_price) : 00 !},00 {! chosenCurrency !}

Godt valg!

{! quantity !} x {! productTitle !}

Udsalg! - Spar op til 83%

Dansk økologisk hudpleje af den bedste slags

Dansk økologisk hudpleje af den bedste slags

Dansk økologisk hudpleje af den bedste slags

De fleste af os tilfører vores hud fugt eller duft på en helt almindelig dag, det er derfor vigtigt at vælge de rigtige produkter til dette. Vi har her lavet en lille guide til hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge dine næste hudplejeprodukter.

 

Gode mærker indenfor økologisk hudpleje

ZINOBEL

Danske Zinobel er grundlagt tilbage i 2011 og har vundet et hav af nomineringer og priser for sine produkter undervejs. Produkterne er bygget op om de allerfineste økologiske olier. Læg dertil anti-aging koncentrater (cosmeceuticals) og et særligt højt niveau af antioxidanter. Så har du en serie af unikke produkter til både mænd og kvinder. Zinobels økologiske produkter er specielt velegnet til følsom, tør, moden og problematisk hud. Filosofien er rene produkter, uden mistænkeligt indhold til gavn for både mennesker og miljø, og med høj koncentration af udsøgte aktive ingredienser, der fugter, beskytter og lader huden regenerere. Produkterne kan bruges til alle hudtyper, i varieret mængde.

 

ISANGS

Isangs er en dansk virksomhed placeret midt i København. De skaber hudplejeprodukter og hårprodukter som blandt andet shampoobarer, creme deodoranter, ansigtsmasker og skægolier. Isangs har en forfriskende simpel tilgang til hår og hudpleje: "Vores ingredienser er økologiske, fair trade og veganske. Alle vores produkter er håndlavet her i København og vi bruger kun bæredygtig og genanvendelig emballage. Ingen gimmicks. Ingen unødvendige "trendy" ingredienser. Bare simple, effektive økologiske produkter til fair priser."

 

Hvad er Organic hudpleje?

Ordet "organic" betyder på dansk økologisk, der refererer til, hvordan en ingrediens dyrkes, dvs. den skal forarbejdes og dyrkes uden pesticider (sprøjtemidler) og kunstgødning.

Organic hudpleje, eller på dansk ”økologisk hudpleje” er generelt defineret som hudplejeprodukter, der indeholder økologisk dyrkede ingredienser, der er fri for pesticider. Økologiske hudpleje produkter kan være blidere for krop og hud og miljø, da der normalt er færre kemiske ingredienser tilsat, udover den biokemi planerne består af.

 

Hvorfor vælge økologiske hudplejeprodukter?

Når vi lægger noget på vores hud kan mange fine stoffer optages til fordel for huden. Men uønskede stoffer fra konventionel hudpleje kan også optages af huden og trænge ind i blodbanen og ophobes i vores krop. At bruge naturlige og økologiske produkter uden mistænkelige kemikalier til vores hudplejerutine giver derfor god mening.

Tænk på alle de produkter, vi bruger hver dag, som kommer i kontakt med vores hud. Det kunne f.eks. være makeup, dufte, fugtighedscreme, sæber, deodoranter og så videre. Det er ikke kun, hvad vi spiser, der betyder noget, men også, hvad vi putter på vores hud! Din hud er det største levende organ på din krop. En del af det, du smører på din hud, bliver absorberet i din blodbane, som derefter bliver cirkuleret rundt i hele din krop.

 

1. Ikke økologiske hudplejeprodukter kan indeholde potentielt skadelige ingredienser.

I henhold til lovgivningen er det ikke tilladt at anvende giftige ingredienser i hudpleje. Men i tidens løb er mange stoffer gået fra at være tilladte til ikke at være det længere. Og der findes stadig mange gråzonestoffer som bevidste forbrugere ønsker at styre udenom.

Hvis du kigger på ingredienserne i dine hudplejeprodukt og slår dem op, vil du finde mange syntetiske stoffer i visse produkter, og overvejende naturligt indhold i andre. Økologiske ingredienser er ofte markeret med en stjerne. Men det kan være en jungle at holde styr på det lovpligtige ingrediens kode sprog. Hvis du ikke orker det, kan du gå målrettet efter produkter der anprises som naturlige og økologiske.
Hudplejeprodukter kan indeholde små mængder af kemiske urenheder der ikke er deklareret. Ved at vælge naturligt og økologisk har du desuden mulighed for at minimere eller undgå sådanne stoffer.

 

2. Økologiske hudplejeprodukter er først og fremmest lavet af naturlige ingredienser.

En ting er at naturlig hudpleje indeholder færre syntetiske stoffer. Væsentligt er det også, at økologiske ingredienser består af planter, der dyrkes uden brug af pesticider, syntetisk gødning og andre tilsætningsstoffer eller kemikalier. Stoffer der kan påvirke vores krop og naturen uheldigt.

 

3. Økologisk hudpleje og duft

Alt hvad der dufter skal deklareres som parfume på emballagen. Det gælder både syntetiske parfumer og naturlig duft fra planter. Derudover skal 26 stoffer, som kan tilsættes enkeltvis eller som indgår naturligt i en plante deklareres særskilt. Disse kaldes allergener, og er stoffer som man ved, har fremkaldt allergi. 4% af danskerne lider af parfumeallergi. Det lyder jo ikke af mange, men for dem det drejer sig om, er det en god information at kunne se, om det parfumestof man er allergisk overfor, befinder sig i et produkt. Det kan diskuteres hvorvidt syntetisk parfume er mere alligergifremkaldende end naturlig. Først og fremmest er det mængden det drejer sig om. Hvis allergenstofferne er tilsat enkeltvis/synterisk, kan man evt. være udsat for højere koncentrationer, end hvis de forekommer naturligt i en plante.

 

Hvilke hudplejeprodukter skal jeg vælge?

Eller lad os spørge på en anden måde. Hvordan du plejer din hudtype bedst?

Huden i ansigtet er tyndere end på resten af kroppen, så vælg din ansigtspleje omhyggeligt, så den passer til din hudtype og dine behov.

Vi vil her gennemgå tre almindelige hudtyper - passer nogen af dem på dig?

 

1. Tør hud

En tør hud mangler både fugt og fedt, den føles stram og kan være følsom. Tilsæt et par dråber olie til din fugtighedscreme for at nære og indkapsle fugtigheden fra cremen. Du kan også supplere med et serum for ekstra fugt, dette påfører du før fugtighedscreme og olie. Påfør gerne en nærende og fugtgivende ansigtsmaske en gang om ugen. Se f.eks. Zinobels dagcreme

 

2. Fedtet hud

Fedtet hud skyldes en overproduktion af talg. Det er ofte kendetegnet ved, at pande, næse og hage (T-zonen) eller hele ansigtet begynder at skinne i løbet af dagen. Derudover har fedtet hud ofte urenheder og tilstopninger, hvilket kan resultere i hudorme og akne. Det bedste du kan gøre, hvis du har en fedtet hud, er at sørge for at rense den grundigt morgen og aften med milde plejeprodukter. Men glem ikke at tilføre en lille smule creme eller olie, af letoptagelig type, efter rensning. Dette gøres for at holde huden i balance. 

 

3. Kombineret hud

En kombineret hud kan være både tør og fedtet på samme tid. Oftest er det t-zonen, der opleves som fedtet, og de resterende dele kan være normale eller tørre. Problemer med akne og hudorme kan forekomme. Vælg produkter, der er tilpasset kombineret hud, da de har en balancerende effekt. Du kan også vælge forskellige produkter til behandling af hvert problemområde. Eller du kan vælge produkter der kan bruges til flere hudtyper, blot i varierende mængde. Prøv f.eks. Zinobels Serum