Din kurv

{! deliveryStatementText !}

{! item.product_title !}

{! parseFloat(item.price * 0.8 / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK

Fragt {! freeDelivery ? '0,00' : parseFloat(shippingPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} {! chosenCurrency !}
Discount:
Total {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat((cleanedTotalPrice / 100) + (shippingPrice / 100)).toFixed(2).replace('.', ',') : parseFloat(cleanedTotalPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') : 00 !} {! chosenCurrency !} {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat(Number(cleanedTotalPrice) / 100) : numberSeperator(cart.total_price) : 00 !},00 {! chosenCurrency !}

Godt valg!

{! quantity !} x {! productTitle !}

Udsalg! - Spar op til 83%

Sæber hos Suztain

Sæber hos Suztain

Alle sæber i Suztain er fremstillet af bæredygtige naturlige ingredienser. Derfor får du både optimal pleje af din krop og trygheden ved at der ikke er risiko for fx ucertificeret palmeolie og sulfater.  Se vores store udvalg af økologiske og bæredygtige sæber herunder.

Hvad er sæbe lavet af – og hvad er forskellen på sæber

Alle sæber indeholder, som basisindhold, en afstemt blanding af

  • Planteolier som kokosolie, Sheasmør, olivenolie og
  • Vand
  • Natriumhydroxid (kaustisk soda)

Basisingredienser i sæber indgår i en kontrolleret kemisk proces (forsæbning), der over tid, gør at den høje PH-værdi i natriumhydroxid falder og derved bedre tilpasses din huds PH-værdi. Jo længere forsæbningstid, desto bedre kvalitet af sæbe. Mange sæber på markedet har en forsæbningstid på kun 2 uger. Hos Suztain fører vi kun sæber med en forsæbningstid på minimum 6-8 uger. Vores Aleppo sæbe fra Alepia har endda en forsæbningstid på hele 6-9 måneder.

Mange mainstreamsæber fremstilles i det, der kaldes varmproces i modsætning til naturlige sæber, som fremstilles i koldproces. Varmproces, i forhold til koldproces, er at sammenligne med, hvad fastfood er i forhold til gourmetmad.

Ved at fremstille i koldproces bevares ingrediensernes naturlige virkninger, dufte og kvaliteter for din hud. Suztain har kun sæber, der fremstilles i koldproces.

Når det kommer til miljøhensyn, risikerer du ved en mainstreamsæbe, at den indeholder u-certificeret palmeolie, Der findes hundredvis af varierede betegnelser for palmeolie, så det er desværre svært, som forbruger at opdage ud fra ingredienslisten (men vær altid opmærksom på sodium palmeate 😊)

Hos Suztain undgår vi fuldstændig sæber med palmeolie, da palmeolieplantager er en trussel mod verdens regnskove og naturressourcer. Kokosolien har desværre også sneget sig ind i miljøproblematikken. Derfor sikrer vi os at sæber med kokosolie kommer fra ansvarlige producenter.

Oveni basisindholdet i en sæbe tilføres ofte parfume, eksfolierende- og/eller plejende ingredienser. Den eksfolierende del kan være af miljøskadelig karakter (som plastik). Vi fører kun naturlige ingredienser og eksfoliering, som sesamfrø og nigellafrø mv. Alle sæber hos Suztain er naturligvis også fri for parabener og sulfater. Mange af dem er allergivenlige, men du finder også et stort udvalg af sæber med duft, der kan være uegnede for allergikere.

Vores sæber er gode for din hud og miljøet og så kan du stole på det sociale ansvar. Er de arbejdsmæssige forhold ikke i orden, har vi ikke et samarbejde med producenten. Vi holder os helt væk fra asiatiske sæber.  Hvis du, som vi, interesserer dig for disse forhold, er du i trygge hænder ved køb af sæber hos Suztain.

Skal jeg vælge flydende sæbe eller fast håndsæbe? 

Hvilken sæbe du vælger, er naturligvis en smagssag og helt op til dig, men hos Suztain er vi fortalere for den faste sæbe (sæbebar) og shampoobar. Faste sæber er et plus for både miljø og din hudpleje. Man får nemmest de bedst plejende ingredienser ind i en håndlavet fast sæbe. De flydende sæber indeholder en stor del vand, hvilket kræver konserveringsmidler. Hvis ingredienslisten er lang på en sæbe, er der ikke stor sandsynlighed for god kvalitet. For din hud og miljøet er det gunstigt at gå efter rene natursæber, de gode mærker og økologiske sæber.

Der har været tvivl omkring de faste sæber i forhold til hygiejne og bakterier. Undersøgelser viser, at så længe sæben ikke ligger og søber i vand, kan bakterier ikke overleve på en håndsæbe, da de skadelige bakterier simpelthen bliver opløst i sæbemiljøet. For at holde din håndsæbe eller shampoobar bedst muligt, anbefaler vi derfor sæbeholdere, der holder sæben tør.

Se vores udvalg af sæbeholdere her, hvor der er taget højde for at sæben kan tørre.

 

Veganske sæber og allergivenlige sæber

Veganske sæber indeholder ikke ingredienser som æselmælk, gedemælk, bivoks eller honning, som veganere ønsker at undgå. En vegansk sæbe er ikke som sådan sundere for din hud, men er i tråd med ønsket om helt at undgå animalske biprodukter.

Se vores udvalg af veganske sæber her.

Er du allergiker, har vi flere sæber specielt til dig. Her har mange glæde af Aleppo sæben, men vi har også andre gode sæber, specielt til allergikere. Se vores udvalg af allergivenlige sæber her.

 

Køb sæber fra Aleppo, Badeanstalten, Balade en ProvenceBIO-DDr. Organic & Lundegaarden

Vi udvælger naturlige sæber, håndsæber og flydende sæber af høj kvalitet, derfor fører vi kun kvalitetsmærker. Vi har nøje udvalgt de leverandører, som lever op til vores høje kriterier. Som eksempel gør Aleppo-sæbens lange forsæbningstid, at den er ekstra god for sart hud.

Aleppo sæben har også den vigtige sammensætning af oliven- og laurbærolie, der tilsammen giver en meget plejende effekt for huden. Nogle oplever bedring af problematisk hud med tørhed, kløe eller psoriasis.

Flere af Alepia sæberne og alle sæberne fra Balade en Provence er certificeret økologiske. Vil du gerne købe danskproducerede sæber er Lundegaarden og Badeanstalten også rigtigt gode valg.

 

Hos Suztain tilbyder vi dig; miljøvenlige sæber, naturlige sæber, veganske og økologiske sæber – sæber med miljø og socialt ansvar for øje.