Din kurv

{! deliveryStatementText !}

{! item.product_title !}

{! parseFloat(item.price * 0.8 / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK
{! parseFloat(item.price / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} DKK

Fragt {! freeDelivery ? '0,00' : parseFloat(shippingPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') !} {! chosenCurrency !}
Discount:
Total {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat((cleanedTotalPrice / 100) + (shippingPrice / 100)).toFixed(2).replace('.', ',') : parseFloat(cleanedTotalPrice / 100).toFixed(2).replace('.', ',') : 00 !} {! chosenCurrency !} {! cart.total_price ? !freeDelivery ? parseFloat(Number(cleanedTotalPrice) / 100) : numberSeperator(cart.total_price) : 00 !},00 {! chosenCurrency !}

Godt valg!

{! quantity !} x {! productTitle !}

Udsalg! - Spar op til 83%

Fremtidens livsstil: Black & Blum gør en forskel

Fremtidens Bæredygtige Livsstil: Black & Blum Gør En Forskel

I en verden, hvor bæredygtighed er blevet en nødvendighed, gør mærker som Black & Blum en afgørende rolle i at forme vores fremtidige livsstil. Med deres innovative tilgang til design og fokus på miljøvenlige materialer, har Black & Blum etableret sig som en førende aktør inden for bæredygtige produkter til hjemmet.

Black & Blum blev grundlagt med en vision om at skabe smukt design, der også er funktionelt og bæredygtigt. Deres produkter, der spænder fra drikkeflasker og madbeholdere til køkkenredskaber, er designet med tanke på både stil og miljøpåvirkning.

Et af de mest ikoniske produkter fra Black & Blum er deres genanvendelige vandflasker, der er fremstillet af rustfrit stål og kommer i elegante designs, der inspirerer til at reducere brugen af engangsplastik. Disse flasker er ikke blot smukke, men også et skridt i retningen af at reducere vores plastforbrug og beskytte miljøet.

Derudover har Black & Blum også introduceret produkter som madbeholdere lavet af materialer som bambus og rustfrit stål. Disse beholdere giver dig en praktisk og stilfuld måde at transportere og opbevare madvarer på, samtidig med at de reducerer behovet for engangsplastik og andre ikke-biologisk nedbrydelige materialer.

Ved at vælge produkter fra Black & Blum kan du ikke kun nyde godt af deres innovative design og funktionalitet, men også bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Gennem deres fokus på miljøvenlige materialer, genanvendelse og langvarig holdbarhed viser Black & Blum vejen frem for en livsstil, der er både stilfuld og ansvarlig.

Fra deres genanvendelige vandflasker til deres køkkenredskaber er Black & Blum et eksempel på, hvordan design og funktionalitet kan gå hånd i hånd. Ved at vælge produkter fra Black & Blum kan du være med til at gøre en positiv forskel for planeten, uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet.