Gratis fragt til DAO Pakkeshop ved køb over 499 DKK - Hurtig levering på kun 1-3 hverdage

Menstruationstrusser til unge

Menstruationstrusser til unge

Når piger kommer i puberteten, står de over for en række fysiske og følelsesmæssige ændringer, og det er også her de vil opleve deres første menstruation. Det kan virke meget overvældende for unge piger - det kan også være udfordrende for forældre at hjælpe deres døtre med at navigere i denne nye verden. Her kan menstruationstrusser som er specielt designet til den unge pigekrop være en stor hjælp og gøre det meget nemmere at håndtere.

Der er mange nye ting som følger med når piger begynder at menstruere. De skal til at bruge bind eller tamponer, som ofte ikke føles særlig rart og kan være svært at få til at sidde ordentligt. Mange bind er ofte store til en ung pige og de fylder hele trussen, som bestemt ikke er rart. Her kan WUKA teens menstruationstrusser være et godt alternativ.

Hvad er menstruationstrusser?

Menstruationstrusser føles og ser ud som helt almindelige trusser – de har et absorberende indlæg, som opsamler blod, fugt og lugt. Indlægget er placeret så du hverken mærker eller ser det og trussen føles meget behagelig og komfortabel.

Menstruationstrusser er et praktisk og miljøvenligt alternativ til engangsbind og tamponer. Du mærker ikke, at du har menstruation og trusserne føles tørre og lader huden ånde.

 

Hvordan virker menstruationstrusser?

De har et indlæg, som absorberer blod, fugt og lugt, så du altid føler dig tør og sikker. Du kan have det samme på i op til 8 timer og herefter skylles de i koldt vand, hænges til tørre og vaskes sammen med dine andre trusser i maskinen. Du kan se vores store udvalg af menstruationstrusser her.

 

Hvad er forskellen på menstruationstrusser og menstruationstrusser til unge?

Menstruationstrusser som er specielt designet til den unge piger vil være tilpasset en yngre krop. WUKA Teen menstruations trusse er designet til at følge dit barns udvikling og vokser med dit barn i op til 3 størrelser takket være den unikke indvendige kile, der udvider sig i to retninger for en komfortabel, lækagefri og tilpasset pasform.

 

Kan jeg skifte trusser i skolen?

Du kan sagtens skifte i skolen, hvis du har behov for det. Du kan tage et ekstra par menstruationstrusser med i skoletasken i en lille taske, hvor du nemt og diskret kan gå på toilettet og skifte – du kan putte det brugte par ned i den lille taske.

 

Kan jeg bruge menstruationstrusser imens jeg dyrker sport?

Du kan sagtens have menstruationstrusser på til idræt, dans, ridning og andre former for sport. Menstruationstrusser er behagelige at have på og de har en god pasform, så du kan trygt dyrke din yndlingssport når du har din menstruation.

 

Kan jeg bruge menstruationstrusser til svømning?

Her kan du bruge WUKA Bikini Swim trussen, som er designet til at bade med også i svømmehallen. Du kan bruge den på de dage hvor du bløder lidt, vi anbefaler dog ikke Bikini Swim til de dage hvor du bløder meget.

 

Hvor tit skal jeg skifte menstruationstrusser?

Du kan have menstruationstrusserne på i op til 8 timer, hvorefter du bør skifte. Du skal huske at vælge det flow som passer til din menstruation. Nogle dage bløder vi mere end andre og her har du måske brug for en trusse med heavy flow, så de kan holde i 8 timer.

 

At finde den rette løsning til menstruation kan være en udfordring, især for unge, der lige er begyndt at opleve denne nye fase af livet. Menstruationstrusser kan være et trygt, komfortabelt og bæredygtigt alternativ, der gør hverdagen lettere for både piger og forældre. De giver mulighed for at føle sig sikker, uanset om det er i skolen, til sport eller under andre aktiviteter.

Ved at vælge menstruationstrusser som WUKA Teen får unge en pasform, der vokser med dem, hvilket giver større komfort og mindre bekymring.